dimarts, 31 de març del 2009

2º Mur Gavarnie. Via dels especialistes V/5. 20 de març 2009.

Dos dies després de la Teixonera al Cadí.. tornem-hi!!!..i aquest cop a gavarnie. Però no fa massa calor??...mmmm. Bé ens hi acostem i a veure que tal.
...efectivament...caloreta...doncs a escalar més amunt!!!Així va sorgir la idea d'anar a fer els tres murs... Però en el dia??? ..això ho deixem pels lolos..naltros anem a disfrutar d'un bon bivac sota l'Aloïs.
Vem pujar el més ràpid possible per Freezante, després escalem el segon mur per mitològicos...i ens trobem un parell que baixen d'Aloïs ...... hem esmorzat a peu de via i hem baixat!! que sembla una dutxa allò d'allà adalt!!!!!
.... per a naltros això es com un gerro d'aigua freda!!!mai millor dit!!! Tot i això anem a bivaquejar al superbivac d'Aloïs , a veure si demà no raja tant...
La resposta ja es veu a venir...rajava igual...amb algun souvenir en forma de pedra o gel de tant en tant...és a dir, cap avall!!!!! i ja que estem fem alguna vieta del segon mur!!!...de l'úniques que estava seca era aquesta. La via dels especialistes. Que sense ser un viote....he de dir que té un parell de llargs ( 3 i 4)amb unes seccions a 90º que no ho semblen desde peu de via!!!!!
Per rapelar vem baixar pels rappels equipats i algun d'abalakovs de la Mitológicos.
Per cert quina és la nostra sorpresa quan baixem del primer mur el dia següent....els nostres pals enterrats per un megadesprendiment de la columna de giachio!!!...ràpid, ràpid pirem d'aquí!!!

P.D: vem veure un que es va cascar en solitari, i suposo que en solo, primer mur, segon mur..i la Ravier de la torre de marboré!!! ens van dir que era de Barna...