diumenge, 2 de març del 2008

Corredor Nord del DRU. Abril 2007

Per setmana santa del 2007 en Lluc, Jordi i jo,vem intentar fer el corredor nord del Dru...però la pèrdua d'un piolet i una inesperada tormenta després ens van fer retirar. Vem arribar fins al segon dels tres llargs de roca abans d'entrar al corredor del gel propiament dit.

Aprox: Desde l'estació superior baixar i travessar la base de l'aiguille Verte. Remontar fins a peu de corredor. Nosaltres no varem tenir problemes amb esquerdes i "rimaya". Però es veu que altres anys era bastant una odisea.



Via: Remontar 300m de 3/4 en gel i després amb mixte fàcil fins a peu del llargs de roca. Uns passos de mixte difícil amb tendència una mica a la dreta porten a una R. D'aqui A1 quasi tot equipat. Sortida del llarg en mixte (V). Segon llarg tendència dreta. Primer IV en mixte, després A1 semiequipat i sortida final en diagonal dreta en mixte difícil V.


Descens: Per la mateixa via amb pitons i abalakovs. Després baixar a Montenvers. Per baixar a Montenvers s'ha de trobar el pas a la glacera seguint la traça dels esquiadors.