dimecres, 12 de març del 2008

LA RAIE DES FESSES. Pic Sans Nom. Setmana santa 2007.La passada setmana santa vem fer aquesta via amb en Lluc, el Jordi i l'Isaac...tot i que l'Issac es va haver de retirar per no trobar-se bé.

APROX: Fins al refugi Cezanne es pot arribar en cotxe o haver de caminar desde abans d'Alifriode o fins i tot desde Les Claux. Tot depenen de si la carretera està oberta....
Desde el refu fins a peu de via, amb esquis....amb tres hores i picu ets a peu de via. I després baixar és un moment....sino és que hi ha neu crosta i estàs reventat com va ser el meu cas!!

VIA: La majoria de la via en neu tipus "porexpan" ideal per a progressar. El llarg clau és el del primer amb trams verticals i de protecció una mica precària. Després rampa per anar ensamblats. Finalment tram de goulotte de 4 o més llargs superencaixonats i molt estètics. Sobretot aneu al lloro amb el sol, temperatures altes i nevades recents...que això purga a muerte!!!! en serio!!

DESCENS: Ràpels fins a peu de via. Si es decidix fer cim...llavors es tracta d'una altra cosa; grande course amb bivac inclòs casi segur!!!